Salmonella i pestycydy. Najbardziej niebezpieczna żywność pochodzi z Polski, tam serial nie może zapanować


Według weterynarzy największym problemem z polską żywnością są bakterie salmonelli w plotkach.
Autor & sqq; Archiwum HN Jan ilpoch

Polski system kontroli żywności zawiódł. Błędy pracowników instytucji nadzorczych. W Europie coraz częściej zwraca się uwagę na wadliwą żywność z Polski.

Praha, Varnsdorf czy Nov Bydov – razem te miasta zorientowały się, że w 2019 roku dostały wołowinę z chorej krwią polskiej rzeźni. Na przykład w ciągu dwóch lat inspektorzy odkryli w czeskich sklepach polskie jabłka z nadmierną ilością pestycydów.

Wątpliwa jakość żywności z Polski sięgnie pięciokrotnie, a reklamacje w europejskim systemie RASFF, który służy jako wczesne ostrzeżenie przed niebezpiecznymi produktami, to 374. Długofalowym problemem jest np. skażone salmonellą mięso.

Czy chcesz st dl?

Jet na vs ek
90%
Inku. S pedplatnm HN mete zat Morze bez ograniczeń i ciesz się wieloma innymi korzyściami!

Kup link

Przygotowujemy płatność, proszę czekać.
Ostrzeżenie Nie można dokonać płatności. Spróbuj ponownie później.

Wprowadź adres email

Na adres e-mail wyślemy potwierdzenie wpłaty. Jednocześnie uzupełnimy interfejs użytkownika tak, abyś mógł w każdej chwili opracować link.

Pihlaste se

Zd se, eu se znme

Pod podanym adresem e-mail

Utknąłeś jak

Na adres e-mail wyślemy potwierdzenie wpłaty.

Milton Harris

„Ninja z ekstremalnych podróży. Pisarz. Bezkompromisowy praktyk zombie. Fanatyk popkultury. Student”.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *